Portarul Valeriu Erhan abia așteaptă debutul în fața suporterilor CSM Vaslui. Moldoveanul promite un meci bun al echipei vasluiene și speră într-o victorie.

”În fiecare meci, ne vom implica sută la sută. Ne dorim neapărat să câștigăm acest meci. Vrem să debutăm cu o victorie în fața suporterilor. Ne este la îndemână să obținem rezultat bun și să fim cei care să ne bucurăm la sfârșitul meciului. Făgăraș o echipă accesibilă, dar mingea e rotundă. Începem de la 0-0 și vrem să câștigăm și să lăsăm o impresie frumoasă vasluienilor care vin la meci”, a declarat Valeriu Erhan.

Handbalistul lui CSM Vaslui face apel la fani să vină în număr mare la Sală și să se bucure împreună de o primă victorie din acest sezon:

”Îi invităm și ne dorim să fie alături de noi, să simt acea atmosferă pe care o știu când veneam la Vaslui în calitate de adversar. Cu siguranță, publicul din Vaslui este al 8-lea jucător și îmi doresc să fie alături de noi în număr cât mai mare, iar la final să ne bucurăm împreună pentru cele trei puncte”.

CSM Vaslui-CSM Făgăraș are loc astăzi, de la ora 19, la Sala Sporturilor. Prețul biletului de intrare este 10 lei, iar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

Articolul precedentImpact devastator între un autotren și autoturism la Vulturești
Articolul următorPregătiri pentru începerea noului an școlar!