Portarul Valeriu Erhan abia așteaptă debutul în fața suporterilor CSM Vaslui. Moldoveanul promite un meci bun al echipei vasluiene și speră într-o victorie.

”În fiecare meci, ne vom implica sută la sută. Ne dorim neapărat să câștigăm acest meci. Vrem să debutăm cu o victorie în fața suporterilor. Ne este la îndemână să obținem rezultat bun și să fim cei care să ne bucurăm la sfârșitul meciului. Făgăraș o echipă accesibilă, dar mingea e rotundă. Începem de la 0-0 și vrem să câștigăm și să lăsăm o impresie frumoasă vasluienilor care vin la meci”, a declarat Valeriu Erhan.

Handbalistul lui CSM Vaslui face apel la fani să vină în număr mare la Sală și să se bucure împreună de o primă victorie din acest sezon:

”Îi invităm și ne dorim să fie alături de noi, să simt acea atmosferă pe care o știu când veneam la Vaslui în calitate de adversar. Cu siguranță, publicul din Vaslui este al 8-lea jucător și îmi doresc să fie alături de noi în număr cât mai mare, iar la final să ne bucurăm împreună pentru cele trei puncte”.

CSM Vaslui-CSM Făgăraș are loc astăzi, de la ora 19, la Sala Sporturilor. Prețul biletului de intrare este 10 lei, iar copiii până în 14 ani au acces gratuit.