Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui și Uniunea Scriitorilor din România (USR), Filiala Iași, Reprezentanța Vaslui, organizează joi, 29 noiembrie, începând cu ora 11, o activitate de amploare.

Evenimentul, la care va participa și scriitorul Marius Chelaru, va fi structurat astfel: festivitatea decernării premiului anual al Filialei Iași a USR poetului Simion Bogdănescu, cu un laudatio de Teodor Pracsiu; lansarea cărților ”Răsfrângeri critice”, semnată de Lina Codreanu, a cărei prezentare va fi făcută de scriitorul Petruș Andrei, și ”Basarabia eminesciană”, de Theodor Codreanu, care va fi prezentată de autor; scriitorul Cassian Maria Spiridon, președintele Filialei Iași a USR, în dialog cu membri ai Reprezentanței Vaslui a USR.

„Este o onoare pentru noi, cei din Biblioteca Județeană Vaslui, să găzduim și să fim implicați în acest gen de evenimente care adună nume importante din domeniul literaturii. Îi invităm să ni se alăture pe toți vasluienii care rezonează cu scrisul, cu emoția, cu frumosul”, a declarat Voicu Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

Articolul precedentPerformanță remarcabilă pentru Emilian Știrbu: Bronz la Cupa Mondială!
Articolul următorMuzeul aduce în prim plan personalitățile vasluiene ale Marii Uniri