Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, prin Serviciul Poliției Rutiere, a organizat campania de conștientizare ”Alcoolul conduce la tragedii-Povești fără happy end”.

Astfel, vasluienii au avut ocazia să se întâlnească cu o parte dintre victimele accidentelor rutiere, ascultându-le poveștile cu un final trist.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul Asociației Naționale pentru Sprijinirea și Protecția Victimelor Accidentelor Rutiere.

Acțiunea are ca scop principal conștientizarea consecințelor cauzate de consumul de alcool înainte de a urca la volan și prevenirea accidentelor rutiere, pentru străzi mai sigure pentru noi toți.

Campania s-a desfășurat pe străzile din județul Vaslui și în cluburile din oraș, unde membrii ANSVPAR, împreună cu reprezentanții IPJ Vaslui au invitat șoferii și persoanele prezente să testeze ochelarii DROGISTO, ca să simtă live care sunt efectele consumului de alcool asupra organismului și cum se modifică percepția, reflexele și capacitățile cognitive atunci când consumăm alcool.

 

Articolul precedentO puștoiacă din Rusia a impresionat la Cupa Sergentul!
Articolul următorMinor de 6 ani, căutat de autorități și găsit de un vecin la marginea pădurii