Peste 300 de copii au participat la festivitatea de închidere a Săptămânii Europene a Sportului, eveniment găzduit de Centrul Cultural ”Anastasie Fătu” din Berezeni.

Aceștia au dansat, au concurat la ștafete și parcursuri aplicative, au oferit demonstrații de gimnastică, au jucat fotbal și handbal, iar unii au luat startul la o competiție de cros.

”A fost o săptămână plină de activități sportive, culminând cu un grandios eveniment la Berezeni, unde s-a simțit românește și s-au trăit sentimente inocente de la mic la mare, de la copii la părinți, cadre didactice și toți participanții. Imnul Centenarului a fost cântat la unison, animați de doamna profesor Luminița Vârlan, iar cei mici au fost însuflețiți de muzică și dans. Mulțumim conducerii gimnaziului, coordonatorului local, Ioana Nedelcu, primăriei Berezeni, păriniților, voluntarilor porfesori și sponsorului, Sorin Marian Tălmaciu, care au făcut ca festivitatea de închidere să fie una de neuitat”, a spus Elena Anușca-Doglan, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți, inițiatoarea proiectului la nivel de județ.

Peste 3.400 de preșcolari, elevi și 250 de voluntari din județul Vaslui au participat la diverse activități sportive dedicate Săptămânii Europene a Sportului, însemnând ștafete, parcursuri aplicative și dans, biciclete și role, tenis de masă, arte martiale, cros, handbal, fotbal, baschet, volei, gimnastică aerobică și karting.

Articolul precedentWeekend de foc pentru pompierii vasluieni
Articolul următorBestia Moldovei a devenit regele RXF-ului