Sala Palatului “Theodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin a găzduit Cupa României la Culturism și Fitness.

Peste 100 de sportivi s-au întrecut în competiție. Vasluiul a fost bine reprezentat, prima participare la Cupa României pentru lotul de fitness și Culturism din județ fiind încununată cu succes.

Elevii antrenați de sportivul Emilian Știrbu au adus acasă șapte medalii: 4 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz.

Iuliana Ciobanu a obținut medalia de aur și trofeul Cupa României la bikini-fitness.

De asemenea, Robert Scortos, la culturism juniori, Vasile Sava, classic pfizic, și Emilian Știrbu, la culturism seniori, au obținut medalii de aur și Cupa României.

Medalii de argint au obținut Roxana Ionicescu (bikini fitness) și Robert Ionașcu (men’s pfizic juniori), iar bronzul a fost obținut de Răzvan Bocancea, la culturism seniori.

“Felicitări sportivilor pentru tot efortul depus și mulțumiri tuturor celor care ne-au încurajat și susținut. Personal mulțumesc și celor care lucrează cu o parte din sportivii din lot pe anumite segmente”, a spus Emilian Știrbu.

Dincolo de întrecerea în sine, competiția de la Drobeta a fost și una în care sportivii și-au testat calitățile, pentru Campionatul Național de seniori, care se va desfășura în perioada 26 – 27 septembrie, la Brașov.