Contactat telefonic de moderatoarea postului Realitatea Tv, Marinela Mititelu, pentru a oferi o statistică oficială legată de situația unităților de învățământ din județul Vaslui cu toaletele în curți, Dumitru Buzatu a clacat spre finalul discuției și i-a dat o replică halucinantă moderatoarei. I-a spus acesteia: „Duceți-vă, candidați și apucați-vă de făcut wc-uri!”.

Ton arogant și un limbaj lipsit de orice etică din partea președintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a apostrofat-o pe moderatoarea postului Realitatea Tv în momentul în care discuția nu a fost pe placul acestuia. El fusese contactat telefonic pentru a fi întrebat de situația școlilor care încă mai au toaletele în curți și când se preconizează a fi rezolvată situația în cauză.

Atitudine de președinte de Consiliu Județean

„Dacă aș continua în nota ironică în care intervin de multe ori, vă întreb și eu de ce mă întrebați”, a fost răspunsul președintelui CJ Vaslui chestionat în legătură cu unitățile de învățământ fără grup sanitar în interior.

Spre finalul discuției, vizibil iritat de întrebări, Dumitru Buzatu a replicat nervos către moderatoarea tv care tot insista pe statistica unităților de învățământ cu grupuri sanitare în interior: „Păi duceți-vă dumneavoastră dacă aveți o inițiativă atât de puternică… duceți-vă, candidați și apucați-vă de făcut wc-uri!”.

Întreg dialogul îl puteți urmări în materialul video de mai jos.

Articolul precedentA fost desemnat constructorul care va asfalta primele 9 străzi din Bârlad
Articolul următorNoi unități școlare la Albești