Senatoarea Diana Șoșoacă, cunoscută pentru temperamentul ei vulcanic, a plecat dintr-o emisiune Realitatea PLUS după un schimb dur de replici cu jurnalistul Grigore Cartianu.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost invitată în cadrul emisiunii Jocuri de Putere cu Bogdan Muzgoci. Încă de la începutul emisiunii moderatorul Bogdan Muzgoci a menținut un nivel al conversației foarte calm. Senatoarea a fost invitată să povestească felul în care a ajuns la protestul minerilor din Valea Jiului, dar și despre cum a fost ea bătută de mineri la protestele din 1991, pe vremea când era doar o adolescentă, pe străzile din București.

În momentul în care jurnalistul Grigore Cartianu a vrut să intervină ceva mai energic în dialogul cu senatoarea Diana Șoșoacă, aceasta a intrat într-un conflict direct cu jurnalistul și totul a degenerat. După mai multe schimburi de replici, senatoarea a decis să plece din emisiune.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 164. Traficant de droguri mexican, capturat în România. Unde „intervine” Dani Mocanu
Articolul următorAutoturism radiat din circulație și cu numere false de înmatriculare, descoperit la controlul de frontieră