Ziua de vineri, 22 noiembrie 2019, va sta sub semnul scrisului la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui. Începând cu ora 11.00, la sala de activități va fi lansat cel mai recent număr al revistei trimestriale de cultură „Baaadul literar”, când va avea loc un „Dialog cu scriitori, colaboratori, cititori”.

Va urma lansarea a două cărți, ”O sută și una de poezii” și ”Ultima călătorie a lui Ulise”, semnate de Nicolae Dragoș, un scriitor prolific și cunoscut.

O parte dintre titlurile sale, în special de poezii, se regăsesc și pe rafturile Bibliotecii Județene: Fîntîna din oglinzi, De veghe la anotimpuri, Aducerea-aminte sau uitarea, De la clipă la istorie, Îngîndurat ca pietrele munților, Cu inima curată, Fabule cu sau fără morală etc.

La eveniment vor fi prezenți și invitații speciali Liviu Ioan Stoiciu, Doina Popa, Doru Scărlătescu, Viorel Savin, Petre Isachi, Gruia Novac.

Mai ales în aceste vremuri, în care schimbările se înregistrează la fiecare ceas, trebuie să fim permanent atenți la nou și la… schimbări. Și, fără nicio glumă, așa vom fi, așa vom face, așa ne vom înfățișa în fața cititorilor și nu numai”, notează Gelu Voicu Bichineț, directorul instituției organizatoare, în revista care va fi lansată.