Premierul Viorica Dăncilă se află într-o vizită politică la Vaslui, în calitate de președinte al PSD.

Aceasta s-a întâlnit cu membrii și aleșii social-democrați la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui.

Viorica Dăncilă a fost însoțită de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici.

Cea mai interesantă declarație de la Vaslui i-a aparținut lui Mihai Fifor. Acesta s-a referit la acuzaţiile aduse de partenerii de coaliţie că PSD ar fi făcut un „blat” cu Klaus Iohannis prin desemnarea Vioricăi Dăncilă prezidenţiabil al partidului.

Fifor a comparat situaţia cu Bătălia de la Podul Înalt, între armata lui Ştefan cel Mare şi oastea otomană a lui Suleiman Paşa.

”Cum ar fi să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ştefan cel Mare. Cam aşa ar fi şi acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis să ne batem cu premierul României. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinşi de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumiţe de genul acesta”, a declarat Mihai Fifor.

Secretarul General al PSD s-a arătat încrezător că social democraţii vor câştiga această „bătălie” electorală: ”Ne-am propus să câştigăm alegerile pentru preşedinţia României, cred că o merităm, cred că Partidul Social Democrat, după foarte multă vreme, merită acest lucru”.

FOTO

Articolul precedentDe pe 26 iulie până pe 9 august, cartier Deal 2 din Bârlad, va avea apa oprită 6 ore pe zi
Articolul următorCSM Vaslui l-a transferat pe partenerul lui Messi dintr-o reclamă TV