Imediat după ce a decretat mobilizarea parțială a tinerilor, Putin ar fi plecat în vacanţă. El ar fi făcut mai multe înregistrări, pentru a le da ruşilor senzaţia că preşedintele munceşte încontinuu. 

Liderul de la Kremlin ar fi plecat imediat după un concert care a avut loc la Novgorod, unde Putin se afla într-o vizită oficială. Revenirea în public este așteptată joia viitoare, când va vizita o mare regiune industrială. Pe de altă parte, surse de la Kremlin susțin că în zilele următoare serviciul de presă va publica imagini cu Putin în diverse întâlniri politice. 

Vladimir Putin ar fi plecat în „vacanță” într-o locație secretă de vacanță pentru a scăpa de haosul din orașele rusești în urma decretului său de mobilizare.

 

În ciuda dezmințirilor de la Kremlin, sâmbătă, 24 septembrie 2022, s-a dat confirmarea. Vladimir Putin a părăsit, într-adevăr, Moscova, miercurea trecută, la 21 septembrie, și s-a îndreptat spre o „vacanță” în reședința sa secretă de vacanță de pe malul unui lac.

Această afirmație a fost făcută de jurnalista independentă Farida Rustamova pe canalul său Telegram, care a declarat că a primit informația de la trei surse de încredere care cunosc programul lui Putin.

 

 

Articolul precedentSchimbare crucială în energie. Cum vor fi calculate facturile
Articolul următorPentru prima oară în istorie va fi deviată traiectoria unui asteroid – Astăzi are loc misiunea în care este folosită tehnică românească