Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitatea Băcani – județul Vaslui, a fost depistat de polițiști în cursul zilei de ieri pe raza municipiului Brăila, pe numele său existând un mandat de executare cu închisoarea de 1 an și două luni. Mandatul a fost emis de Judecătoria Galați în luna decembrie 2019.

Imediat după ce judecătorii gălățeni l-au condamnat pe Constatin Feraru (61 de ani) acesta s-a sustras executării pedepsei, preferând să se ascundă în municipiul Brăila.

Bărbatul a intrat în vizorul polițiștilor în luna decembrie 2018, când în urma unei sesizări printr-un apel la 112 a unui conflict în stradă, în localitatea Galați, oamenii legii au găsit în urma percheziției corporale asupra acestuia un cuțit.

Bărbatul de 61 de ani din Băcani a fost trimis în judecată și apoi condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de „port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Constatin Feraru a fost reținut de polițiști și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi în vederea executării pedepsei.