Peste 100 de copii din comunele Stănilești, Pădureni, Drânceni, Arsura, Vetrișoaia, Duda Epureni, municipiile Huși și Bârlad, alături de alți copii din raionul Hâncești, R.Moldova, au participat la Cupa Centenar la șah.

Competiția s-a adresat în special copiilor din satele vasluiene și a fost găzduită de Căminul Cultural Vetrișoaia.

Turneul, inițiat de Marius Ursan, s-a dovedit a fi unul puternic, pe parcursul a 9 runde participanții etalând reale calități în acest sport.

”Pentru buna organizare am fost sprijiniți de primarul comunei Vetrișoaia, Corneliu Stângă, de directorul Căminului Cultural, Ion Lupu, cărora le mulțumim pe această cale. Au curs lacrimi de bucurie, de supărare, dar, în final, toți au plecat veseli cu promisiunea de a reveni anul următor în acest frumos loc cu oameni deosebiți. Mulțumim oamenilor cu suflet frumos, care ne sprijină și aduc speranță și fericire în inimile și pe chipurile acestor frumoși copii”, a spus Marius Ursan, președintele clubului Gambit Huși, organizatorul turneului.

Toți copiii au primit diplome, răcoritoare și pizza. Au existat o serie de premii pentru toți participanșii, de la cupe, medalii, treninguri, ceasuri șah, tricouri, până la diferite materiale promoționale, precum genți, rucsac, pix, agende, umbrele.

Competiția face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui, în cadrul programului „România în mișcare”.

GALERIE FOTO

Articolul precedentCutremurul s-a resimțit la Vaslui și Bârlad
Articolul următorMonument reabilitat de elevii din Huși