În mediul online a pornit un conflict între deputații Adrian Solomon, de la PSD, și Mihai Botez, de la USR, pe tema curățeniei din orașul Bârlad.

Solomon îl acuză pe deputatul USR că ar fi vinovat pentru mizeria din oraș.

„Cu toate că i-am demonstrat alb pe negru cu documente că Ana Maria Vintilă, viceprimar USR, nu are atribuții în ceea ce privește salubrizarea, Solomon o întoarce în fel și chip, căutând vinovați pentru măturatul stradal, deșeuri și alte vine închipuite. Repet: vinovat este Bobeică – vicepreședinte PSD și manager CUP! Chiar circulă o vorbă prin Bârlad cum că «La CUP până și tomberonul e PSD-ist»”, scrie deputatul Mihai Botez într-o postare pe Facebook.

De cealaltă parte, Solomon i-a spus că prea se “freacă ca porcul de gard”.

„Loaza specializată chipurile în economie europeană atacă sub centură(crede el!) despre câte-n lună și în stele. E greu să vorbești cu mine ca un profesionist pentru că, pe când tu erai elev la liceul Eminescu, eu eram profesor la Codreanu, iar când tu dădeai bacul la Bârlad, eu susțineam examene la DEA (diplome d’etudes approfondies) în Franța la Universitatea din Angers. Să mai spun că în timp ce tu te-ai chinuit 7 ani să scrii o Disertație, eu am urmat și cursurile Facultății de Drept la Universitatea Al.I.Cuza, pe care le-am absolvit la timp în 2020 și am luat și licența. Asta doar ca să precizăm universul discursului.

Solomon i-a adus jigniri deputatului USR

Restul jignirilor sunt oglinda capacității tale ‘telectuale, evident, reduse. Să știi că pentru a fi centralist la IFN, adică un fel de recuperator de creanțe-că doar nu sunai pe cei care erau buni platnici-nu îți trebuie doctorate, îți trebuie să ai urechi și limbă. Nici ca să fii om nu-ți trebuie diplome și savanterii, dar ca să fii exponentul miliției spirituale promovate de USR împotriva tuturor doctorilor din politică, trebuie să fii mai bun ca ei! Când eu mă plimbam cu caleașca promovând Sărbătoarea toamnei, un festival al bunului gust în primul rând, tu ștergeai mesele la Petrică.O îndeletnicire onorabilă, dar cam jos în ierarhia importanței sociale a muncii.

Că tu te “freci ca porcul de gard” de mine, de vreo doi ani, zugrăvind-mă în fel și chip pe pagina ta oficiala, a USR Bârlad, dar și pe zeci de conturi false deținute de tine sau de angajatul tău, e dovadă de activism civic și politic după mintea ta, iar eu ar trebui să tac în continuare că e obligația mea să te/vă suport. Ei află, bai loază intrată de două ori în parlament pe voturile altora, că nu mai tac și o să te arăt așa gol(în cap) cum ești. ”, a scris pe Facebook deputatul Solomon.

Nu este prima dată când deputatul PSD ajunge în atenția opiniei publice.

În perioada pandemiei, Adrian Solomon a mai fost implicat într-un scandal răsunător alături de colegul său de partid, Ioan Irinel Stativă, când cei doi au intrat într-o shaormerie fără mască de protecție. Angajații localului le-au atras atenția, moment în care demnitarul a început să arunce comentarii rasiste la adresa casierului, care a fost nevoit să cheme poliția.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentAccident rutier la Moara Grecilor: Două autoturisme implicate
Articolul următorAudieri-bombă în MAFIA gunoaielor: Personaj-cheie, chemat de procurori – Caracatița din Romprest, destructurată de DNA și DIICOT