ACTUALIZARE. Un bărbat de 33 de ani care făcea scandal a fost oprit doar de gloanțele polițiștilor. Totul a pornit cu un apel la 112 prin care tatăl bărbatului anunța faptul că fiul lui este extrem de agitat și face scandal.

La fața locului a fost trimisă o ambulanță pregătită să preia pacientul și să-l transporte la secția Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui. Numai că ambulanțierii s-au trezit înjurați și chiar agresați de bărbatul de 33 de ani astfel că au fost nevoiți să se retragă și să cheme, în ajutor, un echipaj de poliție.

Nici la vederea oamenilor în uniformă bărbatul nu s-a potolit și a continuat să înjure și să sară la bătaie. Mai mult, în momentul în care oamenii legii au pătruns în locuință, pe un pat, i-au descoperit pe ambii părinți ai bărbatului agresiv plini de sânge și inconștienți.

Se pare că, supărat că tatăl a cerut ajutor, scandalagiul a vrut să se răzbune și a vrut să-i ucidă pe amândoi. A pus mâna pe un topor și i-a lovit în cap. Polițiștii au încercat, din nou, să-l potolească dar nu au reușit astfel că s-au văzut nevoiți să folosească arma din dotare și au tras un foc de avertisment în aer.

Nici acest lucru nu a avut efect asupra scandalagiului astfel că polițiștii au fost nevoiți să tragă în plin, rănindu-l. La fața locului au fost solicitate mai multe ambulanțe din cadrul ISU și SAJ Vaslui. Atât agresorul cât și părinții acestuia au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost transportați la spital.

Agresorul prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe. Mama acestuia a fost lovită cu toporul în cap și este în comă superficială. Cel mai grav este tatăl agresorului. Bărbatul prezintă un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă.

„Astăzi, 23 noiembrie 2022, ora 21:40, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un asistent medical cu privire la faptul că, în urma unei intervenții în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, Județul Vaslui, au fost depistate 2 persoane ce prezintă plăgi înjunghiate și un bărbat ce se manifesta agresiv.

Patrula de ordine publică deplasată în temeiul sesizării a identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani,  fiul celor două persoane depistate în vârstă de 64, respectiv 58 de ani, care manifesta un comportament agresiv și a amenințat membrii patrulei de intervenție cu un topor.

În cauză au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical  cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă  complexă de cercetare și un procuror  din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările  faptelor sesizate și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul poliției.

_____________________________________

ȘTIRE INIȚIALĂ. Medicii de pe ambulanță care au mers în această seară la o solicitare printr-un apel la 112, au avut parte de un șoc când au ajuns la adresa indicată din localitatea Protopopești. Un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, era vizibil agitat, ceea ce i-au făcut pe ambulanțieri să solicite intervenția polițiștilor.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a intrat în locuința bărbatul și i-a descoperit pe părinții acestuia înjunghiați în zona pieptului, întinși pe pat. Oamenii legii au chemat ajutor medical pentru victime.

Informațiile parvenite de la fața locului susțin că agresorul a fost împușcat de polițiști în zona picioarelor. Potrivit martorilor, acesta a devenit agresiv cu oamenii legii.

„La Protopopesti, comuna Tăcuta, solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția.

Când a intrat în casă poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURS și SAJ”, a declarat medicul Dan Ungureanu.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentO femeie accidentată de un autoturism în zona gării din Vaslui
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET