Stadionul Municipal a fost mai animat ca niciodată. Zeci de copii au umplut zona tribunei zero. Unii dintre ei au concurat la prima ediție a competiției ”Hai la atletism”, alții au făcut doar galerie.

Proiectul aparține profesorilor Dragoș Hăulică și Doina Crețu, de la catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Cei doi dascăli au reușit să atragă în întrecerea atletică peste 100 de elevi de la clasele gimnaziale ale unor școli din Vaslui și comunele vecine.

Copiii au dovedit reale calități sportive, o parte dintre ei reprezentând o oportunitate de promovare în atletismul de performanță.

Aceștia au concurat la probele clasice de viteză și rezistență, cei mai buni fiind premiați cu diplome, medalii și cupe.

”A fost prima ediție, la care am avut peste 100 de concurenți. Este un început bun și ne dorim ca la viitoarea ediție să dublăm numărul de participanți, mai ales că nu au participat toate școlile din oraș. Printre concurenți am descoperit câțiva, care pot fi oricând aduși în sportul de performanță”, a spus Dragoș Hăulică, inițiatorul proiectului.

Competiția a marcat și împlinirea a 25 de ani de activitate a LPS Vaslui.

GALERIE FOTO

Dragoș Hăulică, inițiatorul concursului
Trofeele și edaliile oferite câștigătorilor
Articolul precedentJunioarele III de la LPS Vaslui au revenit pe podium
Articolul următorFOTO. Incendiu de vegetație la marginea Bârladului