Un bărbat din Bârlad, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut de polițiști cu acuzația că și-ar fi tâlhărit soția. Aceasta reclamă faptul că a fost deposedată prin violență, de geanta personală și telefonul mobil.

Femeia (45 de ani) povestește că luni dimineață în jurul orei 05:10, în timp ce mergea pe strada Mihai Viteazul din localitate, în apropierea Gării CFR, a fost ajunsă din urmă de către Remus Cătălin Munteanu, soțul acesteia, și după ce a fost lovită cu pumnii în zona capului, a fost deposedată de geanta personală și telefonul mobil.

„În data de 11 februarie  a.c., în jurul orei 05:10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, a fost deposedată de către soțul acesteia, prin violență, de geanta pe care o avea asupra sa, precum și de telefonul mobil”, precizează reprezentanții IPJ Vaslui.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat și au stabilit că prejudiciul se ridică la suma de 1.000 de lei.

Soțul bătăuș se afla deja sub măsura controlului judiciar pentru o altă infracțiune de „distrugere prin incendiere”, faptă săvârșită doar cu o lună în urmă. El a dat foc la locuință după ce fiica sa cea mare (11 ani) a sunat la 112 și a cerut sprijin autorităților din cauza agresivității tatălui și neglijență. Trei copii minori au fost preluați atunci de autorități în regim de urgență.

Magistrații de la Judecătoria Bârlad au emis pe numele lui Remus Cătălin Munteanu un mandat de arestare pentru 30 de zile. Măsura controlului judiciar a fost anulată.

Articolul precedentIonuț Tănase merge în Egipt
Articolul următorAvocații vasluieni sunt în grevă japoneză