TIR-ul implicat în accident

Neatenția la volan a fost la un pas să provoace un accident rutier grav, astăzi în jurul orei 13:00, pe raza localității Tutova din județul Vaslui. Un șofer de TIR nu a respectat distanța regulamentară și a tamponat din spate un autoturism care se angajase într-un viraj pe un drum județean.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Bacău, care circula pe Drumul European 581, pe raza localității Tutova s-a angajat regulamentar într-un viraj pe un Drum Județean 243A spre localitatea Pochidia, moment în care a fost izbit din spate de un TIR înmatriculat în județul Vaslui.

În urma impactului, atât șoferul cât și un pasager în vârstă de 40 de ani, care se afla pe bancheta din partea dreaptă, au suferit răni și au fost transportați de ambulanțe la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

„Pacienți sunt în stare stabilă, bărbatul în vârstă de 20 de ani are un traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de cunoștință, iar bărbatul în vârstă de 40 de ani are un traumatism toracic. Diagnosticul este cel de prezentare în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții fiind în curs de investigații medicale”, au precizat medicii de la UPU Bârlad.

În cauză se efectuează cercetări și s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCeasul din turnul Primăriei Bârlad, din nou funcțional
Articolul următorPrimarul comunei Pușcași, Nicolae Ignat, a renunțat la mandat