Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital sâmbătă la prânz după ce a fost implicat într-un accident rutier la intrarea în Bârlad dinspre Tecuci. Bărbatul conducea o motocicletă și s-a izbit de un autoturism care semnaliza pentru un viraj la stânga.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12:45, pe Drumul European 581, la intersecția cu drumul care duce spre localitatea Ivești. Un autoturism care circula regulamentar, condus de un șofer în vârstă de 63 de ani, pe direcția de mers Bădeana către Bârlad, s-a angajat  într-un viraj la stânga în dreptul localității Ivești, semnalizând regulamentar. Motociclistul în vârstă de 30 de ani, care venea pe același sens de mers cu autoturismul, a observat târziu intenția conducătorului auto și nu a mai apucat să frâneze la timp, izbindu-se violent de acesta. În urma impactului, motocicleta a ajuns pe câmp.

„Apelul prin 112 a fost primit la ora 12.45. Accidentul s-a produs pe DN 581 la kilometrul  63+900,  pe sensul de mers dinspre localitatea Bădeana, spre municipiul Bârlad,  fiind implicate un autoturism și o motocicletă. Bărbatul de 30 de ani, din Iași, care circula pe o motocicletă spre Iași,  a pierdut controlul acesteia, deoarece nu a păstrat distanța regulamentară față de o mașină aflată în fața sa, care intenționa și semnalizase corespunzător  că virează la stângă, spre intrarea pe un drum lateral, spre comuna Ivești. Mașina era condusă  regulamentar de un șofer de 63 de ani”, a declarat  Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care l-a transportat pe motociclistul rănit la UPU Bârlad. El a fost diagnosticat cu „fractură antebraț stâng, traumatism cranio cerebral. Rezultatul de la CT a arătat că motociclistul are un hematom subdural de dimensiuni mici. Medicii de la UPU au decis ca acesta să fie tranferat la Clinica de Neurochirugie din Iași.

Polițiștii fac cercetări și au deschis un dosar pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPolițiștii vasluieni au reținut un șofer, aflat la volan în stare de ebrietate – VIDEO
Articolul următorUn batrân din Laza a rămas pe drumuri, după ce casa a ars din temelii