Urmare a vântului foarte puternic, mai multe localități din județul Vaslui au probleme în alimentarea cu energie electrică.

Astfel, conform raportului operativ al SC Delgaz  Grid Romania SA, la ora 20:00, în județul Vaslui sunt afectate următoarele localități:

Rebricea și Tacuta ( total),  Negrești și Voinești ( partial), 3269 consumatori fiind afectați.

Operatorul economic intervine cu patru echipe de intervenție.

ACTUALIZARE Ora 22:10. Detașamentul de Pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare/degajare/descarcerare, în localitate, pe Bulevardul Epureanu, la blocul B3, pentru degajarea unui arbore care pune în pericol o țeavă cu racord pentru gaze naturale și un regulator de presiune. La intervenție participă cinci subofițeri.

ACTUALIZARE Ora 23:25. La ora 22:00, în județul Vaslui, 4446 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică, în următoarele localități: Rebricea și Tăcuta (total), Negresti, Voinești și Puiești (parțial).

Operatorul economic care se ocupă de distribuția energiei electrice în județul Vaslui, intervine în teren cu cinci echipe de intervenție, pentru reabilitarea a două linii de transport (o linie este închisă în totalitate, cealaltă este închisă parțial).

Articol în curs de actualizare… (foto/arhivă)

Articolul precedentSunați imediat la 112 dacă ați văzut această femeie!
Articolul următorProblemele învățămâtului local, pe masa primarului Bârladului