Polițiștii negreșteni au identificat și reținut persoana bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, săvârșit luna aceasta, în orașul Negrești, județul Vaslui.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești au identificat și documentat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din Negrești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

          În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Negrești au stabilit că,în ziua de 1 noiembrie 2021, la ora 20.00, tânărul ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei instituții din Negrești, strada 13 septembrie, de unde ar fi sustras articole vestimentare.

          Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiuniieste estimat la 625 de lei și fost recuperat în proporție de 40 %.

În cursul zilei de ieri, 9 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii negreșteni au luat față de tânărul în vârstă de 19 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentBărbat condamnat la închisoare pentru abandon de familie!
Articolul următorA lovit cu cuțitul în cap o femeie! Ce motiv a avut un bărbat de 48 de ani, din Roșiești