Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Călimănești – județul Vaslui, a ajuns în weekend la spitalul din Bârlad cu multiple politraumatisme produse prin agresiune, după ce a fost bătut de nevastă din cauză că aceasta din urmă îl suspecta că „plânge cam mult” după fosta lui tovarășă de viață.

În momentul în care un Echipaj de Prim Ajutor s-au prezentat la solicitare, în localitatea Călimănești – comuna Puiești, au găsit două persoane, soț și soție, într-o avansată stare de ebrietate. Bărbatul solicita insistent să fie transportat la spital pentru că acuza dureri și o indica pe soție ca fiind agresoarea care i-a provocat mai multe răni.

Medicii de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad l-au investigat și au constatat că agresatul are răni destul de serioase în urma bătăii primite: un traumatism cranio-cerebral și toracic.

„Bărbatul de 43 de ani, din Cãlimãnești, comuna Puiești, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral si toracic, prin agresiune, etilism acut. Este constient, stabil si agitat, fiind redirectionat pentru investigatii neurologice”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Apropiați ai familiei spun că, cel mai probabil bărbatul a luat bătaie de la actuala soție pentru că în ultimul timp o cam „pomenea” pe prima lui soție, care a decedat în urma cu câțiva ani și cu care avea și copii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, însă totul depinde de bărbatul bătut: dacă va depune sau nu plângere împotriva consoartei.

Articolul precedentŢigări de contrabandă ascunse în spaţiul destinat roţii de rezervă a unui microbuz, confiscate la frontieră
Articolul următorSărbătoarea dansului la Berezeni