Primăria Municipiului Bârlad informează că, recent, a fost lansată în SICAP și licitația pentru execuția lucrărilor de modernizare, extindere și dotare a Grădiniței nr. 8 Bârlad.

Anunțul are numărul SCN1094554/08.10.2021. Valoarea estimată a achiziției este de 3.714.325,63 lei, fără TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de 16 luni de la semnarea Contractului de lucrări. Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”, cu respectarea criteriilor de calificare și selecție stabilite. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 03.11.2021, ora 15.00. Ofertele se vor deschide pe data de 03.11.2021, ora 15.00, în SICAP.

„Pentru realizarea obiectivului de investiții se vor executa lucrări de extindere cu un singur tronson cu regimul P + 1E. Noua extindere va adăposti, la parter, o sală multi-funcțională, care va comunica direct cu cladirea existentă și cu bucătăria cu spațiile anexe. La etaj vor fi două sali de grupă, cu grupuri sanitare și depozite. Se vor executa și lucrări de reparații la elementele construcției existente și lucrări de reconfigurare a spațiilor, atât la interior, cât și la exterior. Noua clădire va avea subsol tehnic, parter și etaj, suprafața construită fiind de 568 meri pătrați iar cea desfășurată  va fi de peste 1.260 metri pătrați. De menționat că în partea sudică a amplasamentului se va înființa un loc nou de joacă pentru copii, utilat cu dale de cauciuc și mobilat cu echipamente noi, gen leagăne, trambuline, balansoare, și altele”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Sursa: Realitatea de Vaslui