Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat un bărbat cu cetăţenie R. Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

În data de 26 august, în jurul orei 01.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Drînceni, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, în care se afla un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.

Existând suspiciuni privind modalitatea de intrare în ţară a celui în cauză, l-au condus pe acesta la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi în vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor.

În timpul verificărilor, bărbatul a declarat că a traversat înot râul Prut din R. Moldova în România, cu puţin timp în urmă, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti, unde urma să-şi găsească un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat,  la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din R. Moldova în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentUn nou RECORD negativ de îmbolnăviri cu COVID-19. Raport pe judeţe
Articolul următor100% TU DECIZI! Cristian Popescu Piedone, șeful de restaurant ajuns primar de sector. Nu-și asumă nimic după tragedia Colectiv