Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui anunță organizarea unei noi ediții a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul va avea loc pe 19 octombrie, de la ora 9, la sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională Vaslui, Cercul Militar Bârlad și Casa Armatei din Huși.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

La Bursă sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se orienteze/ reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen lung şi mediu.

Articolul precedentHușana Huși, noul lider în liga 4 Vaslui
Articolul următorUn jandarm, premiat la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”