Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit în această dimineață cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un modul pentru descarcerare, precum și cu o ambulanță tip C1 (TIM), la un accident rutier în suburbia Rediu din Vaslui. Din primele informații, o persoană era încarcerată într-un autoturism.

„În accident au fost implicate două autoturisme și două persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două persoane, dintre care una blocată într-un autoturism (taxi). Persoana blocată în autoturism acuza dureri în zona toracică. După scoaterea din autoturism, acordarea primului ajutor medical și evaluarea victimei, bărbatul în vârstă de 35 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victima prezenta traumatisme toracice ca urmare a unui accident rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Imagine

Articolul precedentCum să scăpați de amendă dacă ieșiți din casă. Declarația pe propria răspundere, pe telefon! Ghid de utilizare
Articolul următorInformare de presă privind situația COVID-19 în județul Vaslui