Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Bârlad, a ajuns la Spitalul Municipal din Bârlad după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în această dimineață, în zona Unității Militare. Acesta conducea o motocicletă și a lovit o căruță.

Conform cercetărilor de la fața locului, polițiștii au stabilit că motociclistul se deplasa pe direcția de mers spre Tecuci și în zona depozitelor en-gros, a lovit o căruță care vira la stânga.

La locul accidentului s-a deplasat o ambulanță care l-a transportat pe conducătorul motocicletei la spitalul din localitate.

„Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Bârlad, a ajuns în CPU, cu un traumatism de genunchi drept în urma unui accident rutier. A fost adus conștient, cooperant, în stare stabilă și a fost investigat radiologic și ortopedic. S-a constatat că are doar o contuzie la genunchiul drept și o entorsă metatarsiană dreaptă, drept urmare a plecat la domiciliu cu recomandări dentalgice”, ne-a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Atât bărbatul de 31 de ani care se deplasa pe motocicletă cât și cel care conducea căruța au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

„O motocicletă înmatriculată în județul Vaslui , condusă de un bărbat de 31 de ani, din Bârlad, a lovit un atelaj hipo condus de un bărbat de 61 de ani din localitate, care se deplasa pe aceeași direcție de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea ușoară a motociclistului care a fost dealtfel transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Articolul precedentLocalitățile din județul Vaslui fără curent electric în perioada 6 – 10 mai 2019
Articolul următorCADOURI DE LA POLIȚIȘTII VASLUIENI PENTRU COPIII CENTRULUI ŞCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ NEGREŞTI