ȘTIRE INIȚIALĂ. Accident rutier soldat cu cinci victime în localitatea Ivești, la aproximativ 15 km de Bârlad. Din primele informații ar fi vorba de două autoturisme implicate.

Accidentul s-a petrecut în această seară, în jurul orei 19:15, când două autoturisme s-au ciocnit. Printre victime sunt și doi minori. La fața locului se deplasează  mai multe ambulanțe cât și un echipaj de descarcerare. A fost activat planul roșu de intervenție.

„Din primele informaţii este vorba despre cinci victime, 3 adulţi şi 2 minori, toate conştiente. Nu sunt persoane încarcerate. A fost activat planul roşu. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi grupa operativă condusă de inspectorul-şef”, a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

_______________________________________

ACTUALIZARE. Ora 20:24. În total au fost transportate la spital șase victime, dintre care doi copii cu vârste de 7 și 11 ani, preluați de Echipaje de Prim Ajutor, cu traumatisme minore.

La spitalul municipal din Bârlad au ajuns două femei de 40 și respectiv 43 de ani și doi bărbați cu vârste de 29 și 49 de ani, cel din urmă cu un traumatism facial.

Toate victimele sunt conștiente și stabile. Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

La ora 20:38, s-a dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

 

 

Articolul precedentFCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1): Puștii lui Becali, bătuți de mânjii lui Cracea
Articolul următorCasă cuprinsă de flăcări la Emil Racoviță