O fetiță în vârstă de 10 ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spitalul județean de urgență din localitate după ce a fost accidentată de un autoturism, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Oltea Doamna. Accidentul rutier s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:15.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de tip Terapie Intensivă Mobilă care a transportat-o pe minoră la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

„Ambulanța TIM (terapie intensivă mobilă) Vaslui intervine în municipiul Vaslui pentru un accident rutier în care sunt implicate două persoane și un autoturism. O fetiță în vârstă de aproximativ 10 ani a fost lovită de un autoturism la intersecția străzilor Stefan cel Mare și Oltea Doamna, în apropiere de un depozit PECO. Fetița este conștientă și va fi transportată nla Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPercheziții DIICOT în Vaslui, la Universitatea „Spiru Haret”. Acuzații de fraudă și corupție.
Articolul următorCentrul de Permanență din Bârlad, este funcțional