Peste 115 sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în cadrul celor două acțiuni desfășurate în cursul acestei zile în sistem integrat.

Miercuri, 11 august a.c., în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00-19.00, poliţiştii vasluieni au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Acțiunile desfășurate au avut, în principal, scop preventive și au fost angrenați 34 de polițiști vasluieni din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi feroviare.

 Polițiștii au aplicat, în urma abaterilor constatate, un număr de 115 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 33.350 lei, dintre care, 39 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar 66 pentru alte abateri.

Au fost reținute 8 permise de conducere, respectiv 2 pentru consumul de alcool, 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 pentru alte abateri.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentLista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată: SUA, Turcia, Muntenegru trec în zona ROȘIE
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”