Un tânăr în vârstă de 18 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a provocat un scandal în Clubul Obsession din Bârlad din cauză că nu avea suficient loc să danseze.

 Duminică, 08 septembrie a.c., ora 02:49, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați, prin apel la 112, de către un tânăr de 19 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către mai multe persoane din localitatea Pogonești.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele: în seara de 07 spre 08 septembrie a.c., într-un club din municipiul Bârlad, în urma unei discuții în contradictoriu, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a apropiat de un grup de persoane, lovind, cu un pahar de sticlă, un alt tânăr de 19 ani. Pe fondul acestui conflict spontan, un bărbat de 21 de ani și un minor în vârstă de 17 ani au fost, de asemenea, agresați fizic.

Cele trei victime au fost ulterior transportate la Spitalul de Urgență Elena Beldiman Bârlad, pentru a li se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Față de persoana care ar fi provocat scandalul, în urmă căruia cele trei persoane au suferit vătămări corporale, polițiștii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentVasluian, reținut pentru tâlhărie!
Articolul următorBârlădean reținut pentru proxenetism. Acesta își transformase apartamentul în bordel