Un bărbat de 47 de ani a ajuns la secția de Terapie Intesivă a spitalului din Bârlad, după ce a fost prins chiar de iubitul femeii la care se afla în vizită. El a fost bătut și aruncat în drum, unde a rămas până dimineață.

Bărbatul de 47 de ani, de loc din localitatea Movileni, avea o relație pe ascuns de ceva timp cu o femeie în vârstă de 37 de ani din comuna Coroiești. Sâmbătă seara, 8 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul din Movileni a mers la femeia de 37 de ani din Coroiești însă aici a fost prins de iubitul femeii, un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta din urmă i-a aplicat o corecție, după care l-a aruncat în drum, unde a zăcut peste noapte.

A doua zi dimineață, femeia de 37 de ani, văzând că bărbatul era inconștient și zăcea la marginea drumului după bătaia primită, a sunat la 112. O ambulanță care s-a deplasat la fața locului l-a transportat pe cel bătut la Unitatea Primiri Urgențe, unde a fost diagnosticat cu „traumatism toraco abdominal cu fracturi costale bilaterale cu efizem hemitoracic și splina ruptă”. Bărbatul a fost băgat direct în sala de operații și acum se află la Terapie Intensivă.

Polițiștii fac cercetări și au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Articolul precedentAproximativ 36.500 țigarete de contrabandă descoperite la frontieră
Articolul următorCioban din Viișoara adus în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat