Astăzi, președintele CJ, Dumitru Buzatu, vicepreședintele CJ, Vasile Mariciuc, subprefectul Mircea Gologan și președintele CCIA, Ionel Constantin, s-au întâlnit cu ambasadorul Republicii Cuba la București,  Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana.

Înaltul oaspete a primit o serie de informații legate de starea socio-economică a județului Vaslui şi principalele linii strategice ale dezvoltării pentru perioada următorilor ani.

La rândul său, Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana, a mulțumit pentru invitația primită, fiind la prima sa vizită în județul Vaslui: ”Sper ca această primă întâlnire să nu fie ultima, iar la următoarea să punem la punct mai multe idei de colaborare și de derulare a unor parteneriate. După cum se știe, țara noastră are legătură directă cu județul Vaslui, prin Camera Bilaterală România-Cuba, și sunt încântat că mă aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar în județul dumneavoastră există firme puternice în acest domeniu și putem avea posibilitatea de a încheia parteneriate. Știm că distanța dintre România și Cuba e mare, însă noi importăm și exportăm la distanțe mult mai mari. Putem avea discuții și pentru alte sectoare economice și nu numai”.

La final, Ambasadorul Cubei la București a semnat în cartea de onoare și a făcut o invitație președintelui CJ, Dumitru Buzatu, de a vizita țara natală, nu înainte de a preciza că ușile Ambasadei sunt deschise pentru colaborări socio-economice și culturale.

Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magana va participa la Topul Județean al Firmelor, prilej de discuții cu mai mulți oameni de afaceri vasluieni.

Articolul precedentArestat după ce a bătut un bătrân de 84 de ani și l-a tâlhărit de suma de 3 mii de lei
Articolul următorFruntișeni: copil în vârstă de 7 ani în stare gravă după ce a căzut un corp de mobilă peste el