Mai multe echipaje de salvatori intervin la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc din municipiul Bârlad situat pe strada Nicolae Tonitza. Din primele informații de la fața locului, în interior se aflau două persoane, mama și fiul acesteia, în vârstă de 45 de ani.

La o primă evaluare a cadrelor medicale bărbatul a suferit arsuri de gradul II pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Femeia (mama bărbatului) se află în stare de șoc și primește îngrijiri medicale.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14:45.

„Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu trei autospeciale, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Bârlad, str. N. Tonitza, bl. C2 , sc. C. Este posibil ca în apartament să existe o victimă. Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă, o autoscară mecanică și o ambulanță tip C1 aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad”, a precizat purtătorul de cuvnt al ISU Vaslui.

UPDATE Ora 15:20. Ambulanța tip C1 (TIM) se deplasează spre Bârlad pentru a prelua victima incendiului izbucnit in apartament. După reevaluarea stării victimei, se pare ca aceasta a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului.

Articol în curs de actualizare.

Articolul precedentLocuință cuprinsă de flăcări la Rânzești, noaptea trecută!
Articolul următorCine sunt protejații greilor din Servicii. Probleme pentru afaceristul „Licitație la minut”