Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră, pentru autoturismul pe care îl conducea, o asigurare tip RCA falsă.

În data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 20,00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iaşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Lunca Veche, un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Chrysler-Jeep Cherokee care tracta o remorcă, ambele înmatriculate în Marea Britanie, condus de vasluianul B.C., în vârstă de 28 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a concluzionat că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date din Marea Britanie ca fiind asigurat la data de 4.04.2019.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Articolul precedentPrefectul se implică în refacerea mormintelor distruse de la Cimitirul Evreiesc din Huși
Articolul următorAmbasada SUA: „Solicităm aducerea în faţa justiţiei a celor responsabili de acest atac!”