La trei zile după ce doi tineri din localitatea Măscurei, comuna Pogana, au șocat opinia publică după ce au atacat cu un cuțit un elev al liceului Tehnologic din Puiești, aceștia au fost audiați de polițiști. Agresorii sunt cercetați în stare de libertate.

„Cei doi minori au fost identificați pe raza localității de domiciliu și anume în localitatea Măscurei (com. Pogana). Ei au fost audiați și vor fi cercetați pentru infracțiunea de loviri și alte violențe”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Conflictul dintre agresori și victimă a pornit de la o postare de pe o rețea de socializare, unde fratele victimei (elev în clasa a 10-a) a intrat în divergențe de la un comentariu atribuit prietenei acestuia. Cei doi s-au bătut în curtea liceului, după care agresorul a plecat împreună cu alt tânăr care îl însoțea. Din urma acestora a apărut și elevul de clasa a 10-a cu care tocmai se bătuse, alături de fratele său – elev în clasa a 12-a. Între cei patru a izbucnit o altercație, în urma căreia elevul de clasa a 12-a a fost înjunghiat în coapsa dreaptă.

Elevul înjunghiat a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă viața nu i-a fost pusă în pericol.

 

Articolul precedentVIDEO. Tânăr sub influența etnobotanicelor, găsit zăcând aproape în comă pe o bancă din Bârlad
Articolul următorVasluiul va avea un nou Plan Urbanistic Zonal