Persoane agresate și în stare de ebrietate, sunt cele care au predominat cu prezența la ușa Centrului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, pe parcursul primei zile de Paște.

În total, șapte pacienți au fost aduși la CPU Bârlad, toți cu stare de ebrietate avansată dintre care patru aveau și urme de agresiuni minore.

„A mai fost adus un bărbat de 44 de ani din Bogdănești de către SMURD, diagnosticat cu Traumatism Cranio Cerebral și policontuzii prin agresiune, internat in Secția de Chirurgie.

Tot în ziua de Paște, au ajuns la CPU și patru pacienți cu sindroame dispeptice, din care doi au rămas internați și o femeie de 76 de ani din Bârlad, toți fiind internați in Secția de Medicină Internă.

Dr. Angelica Gramaticu -purtător de cuvânt Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad

Pe fondul problemelor digestive, a venit o femeie cu colică biliară, de 55 de ani din Rânzești, care a fost internată în secția de Chirurgie pentru colecistită acută. A mai fost adus de poliție și un bărbat de 47 de ani, din Bârlad, dintr-un loc public care, la nivel declarativ, a suferit un accident rutier, fiind diagnosticat cu traumatism genunchi drept. A fost trimis la domiciliu cu recomandări”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Articolul precedentPremii importante la Olimpiada de italiană
Articolul următorVIDEO. Localnicii din Unțești au sunat la 112 după ce au văzut corpul unui bărbat într-un pârâu