Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut cinci bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, din județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a cinci bărbați, bănuiți de comiterea unui furt calificat și complicitate la furt calificat, în seara zilei de 21-22 noiembrie 2022,  la o benzinărie de pe raza municipiului Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 22 noiembrie 2022, ora 01.20, persoanele bănuite au alimentat cu combustibil un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și au plecat fără să plătească, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

În ziua de 22 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de cei cinci bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile față de trei dintre persoanele bănuite, iar pentru celelalte două persoane, respectiv Silitra Mădălin Iulian și Stan Inspector, s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentS-a urcat beat la volan și a accidentat o femeie care mergea pe marginea drumului
Articolul următorO femeie accidentată de un autoturism în zona gării din Vaslui