ȘTIRE INIȚIALĂ. Un autocar cu pasageri a ieșit în decor, de pe Drumul European 581, în apropierea localității Banca. Nu se cunosc în acest moment dacă există victime sau cauzele care au provocat ieșirea de pe carosabil a autocarului.

Vom reveni cu amănunte.

ACTUALIZARE. Incidentul care face subiectul filmării cu telefonul mobil de către un martor de la fața locului și care a trimis imaginile pe adresa redacției Realitatea de Vaslui, nu a fost raportat la numărul unic de urgență 112.

„Noi nu am primit nici un apel care să sesizeze aspectul prezentat de cotidianul dumneavoastră, însă în urma incidentului s-au autosesizat colegii de la Secția nr.7 Poliția Rurală Banca care au mers la fața locului.

S-a stabilit că este vorba de un autocar înmatriculat în județul Prahova care a ajuns în decorul de la marginea drumului după ce șoferul a pierdut controlul volanului. La bord se aflau 45 de persoane care mergeau în pelerinaj în județul Iași. Nu s-au înregistrat victime. Polițiștii au ajutat la punerea pe traseu a autocarului și au fluidizat traficul în zonă în urma manevrelor de repunere”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Articolul precedentO ambulanță, implicată într-un accident, din cauza mâlului de pe șosea
Articolul următorAur și argint pentru vasluience la Europenele de canotaj