Astăzi, 29 august 2019, Vasluiul a găzduit un eveniment organizat în cadrul etapei a II-a a Campaniei de Informare ”Informare acasă! Siguranță în lume”.

Manifestarea a fost coordonată de secretarul de stat Victor Alexeev, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretudineni, și la care au fost prezenți reprezentanți ai administrației publice locale și județene.

Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”, lansată de  Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, își propune încurajarea informării prealabile a românilor înainte de a lua decizia de a pleca în afara granițelor țării, precum și stimularea procesului de reîntoarcere și reinserție socio-profesională pentru cei care hotărăsc să revină acasă.

Instituțiile partenere ale Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în desfășurarea campaniei menționate sunt: Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții și Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane.

Articolul precedentComercianții din bâlci, controlați de polițiști
Articolul următorÎncă mai sunt școli fără autorizație sanitară!