Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe raza comunei Pogana, în localitatea Bogești din județul Vaslui, după ce un conducător auto a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe carosabil. Un bărbat, pasager în autoturism, a fost transportat la spitalul din Bârlad în comă.

Din primele informații de la fața locului, șoferul – un bărbat în vâstră de 29 de ani, din comuna Iana, nu a mai putut stăpâni mașina și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe carosabil. Ocupanții autovehiculului (n.r. – rude) s-au autoevacuat, scoțându-l și pe bărbatul mai în vârstă în stare de inconștiență. La scurt timp după ce s-a răsturnat autoturismul fiind cuprins de flăcări, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit care a aprins scurgerile de combustibil.

„În urma accidentului sunt patru victime, dintre care una în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. La Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad sunt transportați doi bărbați (29 și 45 ani), o femeie în vârstă de 21 ani și un copil în vârstă de un an și trei luni. Bărbatul în vârstă de 45 ani se află în comă de gardul III”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentTrei cutremure unul după altul, în prima zi de Crăciun, cu epicentrul în județul Vaslui
Articolul următorIncendiu la Valea Grecului: pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat