Pompierii militari de la Detașamentul Bârlad au intervenit în această după-amiază în zona Centrului de Afaceri din localitate pentru a stinge un autoturism cuprins de flăcări, căzut de pe dig. Conform informațiilor de la ISU Vaslui, nu s-a înregistrat nici o victimă umană.

„Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit în municipiul Bârlad, la circa 800 metri de Centrul de Afaceri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism, după un dig al râului Bârlad. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la un autoturism neînmatriculat, căzut de pe dig. Incendiul a fost lichidat repede, pompierii  căutând cu atenție zona pentru a fi siguri că nu există nicio persoană rănită. Autoturismul a ars în proporție de 80%”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În acest moment pompierii lucrează pentru ridicarea autoturismului ars (posibil un Opel Astra, model 1996), la nivelul digului. Cercetările privind împrejurările în care a luat foc autoturismul, dar și cele pentru a afla cine este proprietarul autoturismului, vor fi efectuate de Poliție.

Articolul precedentInconștiență la volan: un bărbat din Băcești a lăsat 3 victime în agonie și a fugit de la locul accidentului!
Articolul următorVIDEO. Taxi răsturnat pe o stradă din Bârlad. Autoturismul a lovit o dubiță parcată