Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Ordine Publică Vaslui  au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, distrugere și violare de domiciliu împotriva tatălui său.

La data de 23 martie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Vaslui – Biroul de Ordine Publică au fost sesizați, de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Vaslui, cu privire la faptul că, fiul său, în vîrstă de 48 de ani, a încălcat prevederile ordinului provizoriu de protecţie polițiști la data de 21 martie a.c.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în mod repetat prevederile ordinului provizoriu de protecție, ultima dată în ziua de 22 martie a.c., ora 23:30, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a distrus un grilaj metalic de protecție a geamului și pătruns în interiorul acesteia.

Deși bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de ordinul provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de persoana vătămată şi locuinţa acesteia, acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea a 5 infracțiuni (amenințare, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu în formă continuată, distrugere și violare de domiciliu), toate săvârșire împotriva tatălui său.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Articolul precedentRareș Bogdan, critică la adresa politicienilor: Aici e vorba despre salvarea vieților românilor
Articolul următorAmenzi uriașe și bunuri confiscate de polițiștii vasluieni!