O femeie în vârstă de 56 de ani a fost accidentată, în această dimineață, pe o trecere de pietoni din municipiul Bârlad. Accidentul s-a petrecut în zona Grădină, în apropiere de un supermarket.

Victima, care tocmai se angajase în traversarea străzii prin loc marcat, a fost izbită în plin de un șofer în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism cu volanul pe partea dreaptă.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a transportat femeia accidentată la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

„Am preluat o femeie, victima a unui accident rutier, conștientă, având fractură de gambă si traumatism la nivelul umărului. A fost dusă la CPU Bârlad, unde urmează a fi investigată pentru a se stabili cu exactitate diagnosticul”, a declarat medicul  Daniel Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

În cauză se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar penal pentriu infracțiunea de „vătămare corporală di culpă”. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Articolul precedentAchiziție de utilaje pentru Primăria Ivănești
Articolul următorO problemă acută în Vaslui, lipsa mediatorilor școlari