Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de furt calificat și 3 tentative la infracțiunea de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 21 de ani, Cosmin Adrian Drosu, din Bârlad, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și trei tentative la infracțiunea de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii bârlădeni au stabilit că, în perioada iulie-septembrie a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Bârlad, ocazie cu care a sustras din interior acestora mai multe bunuri de valoare și sume de bani. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 8.000 lei.

În data de 13 septembrie a.c., Cosmin Adrian Drosu a fost reținut pentru 24 de ore iar în cursul aceleiași zile, Judecătoria Bârlad  a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Articolul precedentCentrul de limbi străine ”English is FUN” Vaslui, felicitat de Ambasadorul Marii Britanii
Articolul următorCSM Vaslui a pierdut duelul din deplasare, cu CSM Focșani, scor 21-25