Mai multe persoane cu cagule pe față au intrat joia trecută în casă peste un bărbat din municipiul Bârlad și sub acte de amenințare și violență, l-au tâlhărit de o sumă de bani. Victima susține că agresorii erau înarmați cu pistoale.

Tâlhăria s-a petrecut săptămâna trecută, în jurul orei 20:00, când bărbatul în vârstă de 46 de ani, se afla într-o locuință de pe strada Dimitrie Cantemir, din cartierul Podeni.

Mai multe persoane necunoscute au pătruns în locuința unde se afla și după ce l-au amenințat cu pistolul, l-au tâlhărit de niște sume de bani, în valută și lei.

Imediat ce s-a văzut scăpat din mâinile agresorilor, omul a sunat la 112. Victima a povestit polițiștilor că tâlharii erau mascați și că erau înarmați cu pistoale.

„Pe data de 17 octombrie, în jurul orei 20:00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Bârlad a sunat la 112 și a reclamat despre faptul că a fost victima unei tâlhării. El a relatat că în timp ce se afla într-o locuință de pe raza municipiului, persoane necunoscute cu fețele acoperite au pătruns în interior și prin amenințări l-au deposedat de niște sume de bani”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Deocamdată polițiștii fac cercetări, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Conform surselor apropiate anchetei, există deja un cerc de suspecți.

Pentru moment oamenii legii nu pot spune dacă agresorii au folosit arme de foc sau neletale, în timpul tâlhăriei nefăcându-se uz de armă.

Articolul precedentȘoferul care s-a răsturnat cu mașina la Negrești era băut și cu permisul suspendat
Articolul următorUn tânăr din Banca, condamnat pentru tentativă de omor, depistat pe raza municipiului Bârlad