Un copil în vârstă de 11 ani a fost accidentat de un autoturism în cursul serii de joi, pe trecerea de pietoni din zona Stadion. Minorul s-a angajat în traversarea bulevardului Republicii prin loc marcat corespunzător, dar pe bicicletă.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, la volanul unui autoturism care se deplasa pe direcția de mers Centru spre Grădină, nu a mai avut timp să frâneze după ce minorul aflat pe bicicletă a intrat pe zebră și i-a apărut brusc în fața mașinii. În urma impactului, copilul a fost trântit pe carosabil. A fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la UPU Bârlad.

„Diagnosticul pus de medicii urgentisti este de traumatism glezna dreapta si escoriatii genunchi stang. Copilul de 11 ani este constient si stabil hemodinamic si va fi evaluat radiologic si ortopedic, doar daca va fi necesar”, a declarat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii fac cercetări și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSinucidere la Fruntișeni: un bărbat depresiv s-a spânzurat
Articolul următorDepistat la volan, cu permis de conducere necorespunzător