Oamenii legii au acţionat pe principalele artere rutiere de la intrările în municipiul Bârlad, cu efective din cadrul poliţiei rutiere. Acțiunea s-a dorit a fi una care să descurajeze șoferii să se urce la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere Vaslui au instituit sâmbătă seară filtre la intrările în municipiul Bârlad (n.r. – Confecții, bariera Puiești și Grădină), în zona Cerbul de Aur, la sensul giratoriu de la Gura Leului și pe strada Mihai Eminescu.
Șoferii care au fost opriți, au fost testați cu aparatul alcooltest și verificați dacă au asupra lor documentele legale, valabile, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice.
La acțiune, care s-a întins pe durata a două ore (cca 20:30 -22:30), au participat echipaje din Bârlad și Vaslui, însoțite de șeful Serviciului Rutier Vaslui, comisarul Sergiu Anton și șeful Biroului Rutier Bârlad, comisarul George Sava.

Dacă ți-a fost utilă această știre și crezi că e important să o vadă și alte persoane, susține-ne pagina cu un LIKE și cu o DISTRIBUIRE!

Articolul precedentPrăpăd în pădurile vasluiene
Articolul următorȘcoala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin