În data de 20 ianuarie a.c., ora 23:20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, într-un sens giratoriu. Acesta era condus de un bărbat de 35 de ani, din Bârlad.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, unde a refuzat din nou să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentAcțiuni pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus
Articolul următorUn bărbat din Tutova s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan