Duminică, 8 septembrie a.c, la ora 02:55, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier a depistat în trafic, pe raza municipiului Bârlad, un autovehicul înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a bărbatului de 25 de ani din Bârlad a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 336, alineat 1 din Codul Penal.

Depistat la volan fără permis de conducere

Sâmbătă, 7 septembrie a.c., la ora 23:15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciu pe linia controlului și supravegherii traficului rutier, pe drumul județean DJ243, pe raza localității Puiești, județul Vaslui, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de un bărbat în vârstă de 30 ani, din localitatea Galați, care nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, din Codul Penal.

Articolul precedentNeatenția la volan la un pas să provoace o tragedie
Articolul următorŢigări de contrabandă şi substanţe anabolizante ascunse în bagaje, confiscate la frontieră