Andreea Nadia Țantu a plecat de acasă marți, 12 februarie 2018, în mod voluntar, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Îngrijorat, tatăl fetei a alertat poliția. Acesta crede că fiica sa a fost răpită.

Tatăl Andreei crede că fiica sa a fost răpită, deoarece fata a plecat, în ziua dispariției, să se întâlnească cu un băiat și nu s-a mai întors. La câteva zile, telefonul mobil al fetei a fost vândut de prietenul ei.

„Fata a plecat de acasă pentru că a sunat-o un prieten de-al ei, ca să se întâlnească cu el. Și nu am mai dat de ea. N-am mai auzit-o, n-am mai văzut-o. Nu s-a mai întors. În schimb, am găsit telefonul fetei, un Iphone de 2.000 de lei cel puțin, la prietenul cu care s-a întâlnit. De fapt, nu la el, ci la un alt tip din Bârlad, care l-a cumpărat de la el, cu 550 de lei!

Telefonul are aplicație prin care poate fi găsit și dacă nu știi parola la aplicația respectivă, nu poți folosi telefonul. Omul care l-a cumpărat, a văzut numele meu pe telefon și a realizat că acel telefon este suspect. M-a chemat și mi-a zis de unde l-a cumpărat: de la prietenul fetei, cel care a chemat-o și a văzut-o ultimul. Când l-am întrebat de unde are telefonul, ne-a zis că fata i l-a dat lui în contul unei datorii! Dacă nici asta nu este suspect! Nu știu ce-a declarat la poliție, dar este foarte suspect. Vă rog, dacă puteți, scrieți ca să ne contacteze cine știe ceva de fata mea.

O fi ea majoră, are 19 ani, dar numai cine nu-i părinte nu știe că poate să aibă și 50 de ani, tot copilul tău este și te îngrijorezi când pățește ceva”, declară Ioan Țanțu, tatăl tinerei dispărute.

Autoritățile au deschis, în caz, un dosar penal și fac cercetări pentru dispariție suspectă.

Tânăra are aproximativ 1,60 m, 47 de kilograme, păr brunet, drept și lung, construcție atletică, ochi căprui. Ca semn distinct, tânăra are o cicatrice în urma unei operații de apendicită. La data dispariției era îmbrăcată cu o geacă de tercot de culoare bleumarin, cu glugă cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin și ghete până la gleznă, din piele de culoare neagră.

Articolul precedent150 de euro pentru o carte de identitate falsă
Articolul următorAdrian Solomon, politicianul anului în asistență socială